Tilbygning i høj og energivenlig kvalitet

Når du er klar til at gøre din tilbygnings- eller ombygningsdrøm til virkelighed, er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Drømmer du om en tilbygning til din bolig eller en ombygning med løsninger, der passer til lige netop dine ønsker og behov? Med mere end 700 tilbygningsopgaver om året kan vi vores håndværk til fingerspidserne, og vi står klar til at opfylde dine drømme om tilbygning eller ombygning.

Som erfarent tømrerfirma med mere end 100 år i branchen er vi din troværdige og faglig kompetente byggepartner. Vi kan stå for hele byggeprojektet i en totalentreprise, når det gælder tilbygning og ombygning. Vi er din sparringspartner i alt fra valg af materialer til bæredygtige og funktionelle løsninger.

Byg til i tæt dialog med dit tømrerfirma

En tilbygning eller ombygning er meget mere end et par brædder og nogle søm. Det er en drøm, der skal ramme en personlig stil og holde i mange år. I dialog med dig finder vi de bedste materialer, som passer til dit individuelle byggeprojekt.

Vi har stort kendskab til alle materialer og ved, hvordan de passer sammen med de bedste løsninger i boligens tilbygning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, godt håndværk og, at tilbygningen udføres i tæt dialog med dig.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med store og små renoveringsprojekter.

Hvad koster en tilbygning eller ombygning?

Det er naturligvis meget forskelligt, hvad en tilbygning koster. Uanset om du skal have bygget til eller i gang med en ombygning, kan omfanget variere meget fra opgave til opgave, og dermed gør prisen det også.

Før vi giver et bud på, hvad din til- eller ombygning vil koste, vil vi gerne mødes med dig for en gennemgang af boligen og vurdering af dit projekt. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, som du kan beslutte dig ud fra.

Energioptimer samtidig med din tilbygning

I forbindelse med en tilbygning eller ombygning giver vi også gerne den øvrige del af boligen et energitjek. Det kan ofte betale sig at få energioptimeret samtidig med tilbygningsopgaven, da vi allerede er på adressen. Vi undersøger, om det er muligt at energioptimere på:

  • Fugninger
  • Vinduer
  • Efterisolering
  • Tag
  • Renovering af øvrige rum

Få din tilbygning lavet af Aalsrode Tømrerfirma A/S

Når du er klar til at gøre din tilbygnings- eller ombygningsdrøm til virkelighed, er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Tag fat i din byggeleder, og mød os til en indledende dialog og gennemgang af din bolig og dine ønsker.

 

Frank Sørensen
Byggeleder
Mobil: 40 42 18 88 
Mail: fs@aat.dk

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.