Spar penge og energi

Du får bedst muligt overblik over, hvor du mest effektivt sætter ind for at spare energi.

Du kan spare mange penge ved at energirenovere din bolig.

Vi er uddannede Energivejledere, og du får derfor det bedst mulige overblik over, hvor du mest effektivt sætter ind for at spare penge på dit energiforbrug.

Mange har mulighed for at få tilskud til at gøre deres bolig mere grøn, men det fortæller vi mere om, når vi mødes hos dig og gennemgår din bolig.

Vi kan sammenholde den krævede investering med den forventede gevinst ved en given energibesparelse, så helhedsøkonomien i bygningens daglige drift tilgodeses.

Vi er uddannede til at samarbejde med andre fagentreprenører og underentreprenører om en løsning, der dækker flere fagområder og sikrer dig en energioptimal løsning.

Uddannelsen administreres af Teknologisk institut.

Kontakt
Kirsten Burfelt 
Tlf.: 87 59 11 11
M: 25 59 69 97
kb@aat.dk

Solceller

Som energirådgiver kan vi tilbyde dig de bedste solcellepaneler på markedet.

Vi har gennemsøgt markedet og udvalgt de bedste solceller til den bedste pris. Det betyder ikke, at vi kan levere de billigste paneler, men vi kan garantere dig det solcelleanlæg, hvor vi mener du får absolut mest for pengene.

Vi er medlem af Byg Garanti, og du får således den optimale tryghed i forbindelse med vores monteringsarbejde.

Efterisolering

At efterisolere din bolig kan spare dig for betydelige beløb årligt på varmeregningen. Derfor er det sund fornuft at spørge os til råds.

Som godkendt energirådgiver hjælper vi dig med at vurdere behovet og mulighederne for efterisolering af dit hus. Vi laver en konkret beregning på din besparelse i forhold til din investering i efterisoleringen.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.