Specialer

Energioptimér i dit byggeprojekt

Energioptimering af dit hus er en oplagt mulighed, når du skal i gang med at renovere. Der er et øget fokus på et sundt indeklima, og vi tænker helheden ind i dit byggeprojekt, både når det gælder energioptimering og håndværket. 

Udover at skabe et sundt indeklima i din bolig er energioptimering også med til at spare dig penge i boligregnskabet. Vi er uddannede energivejledere og hjælper dig med at komme godt fra start, så du kan nyde et friskt og sundt indeklima.

Kom i gang med at energioptimere.

Få en radonmåling i dit byggeprojekt

Djursland er et af de områder i Danmark, hvor risikoen er størst for et forhøjet radonniveau. Radon er decideret skadeligt for mennesker og har en dårlig indvirkning på boligens indeklima.

Tænk radonsikring ind i dit byggeprojekt. Vi giver dig vished om niveauet af boligens radon og hjælper dig til at prioritere dine indsatsområder under byggeprojektet.

Læs mere, og bestil et radontjek hos os.

Indebærer byggeprojektet et nyt tag? Spar både penge og energi

Vi hjælper med at finde den rette energiløsning for taget til din bolig. Få hjælp til at finde den rette løsning, når du skal renovere eller i gang med en tilbygning.

Vi rådgiver dig i valget af det mest energioptimerede tag, der samtidig bidrager til et sundt indeklima og giver mere luft i budgettet ved at efterisolere i samme byggeprojekt.

Få lagt boligens nye tag af kompetente tømrer.

Tilbygning og ombygning — et byggeprojekt efter dine ønsker

Vi kan vores håndværk til fingerspidserne — også når det gælder tilbygning og ombygning. Lad os gøre dine boligprojekter og -drømme til virkelighed.

Lad os stå for hele byggeprojektet, så skal du kun forholde dig til én kontaktperson.

Læs mere, og få et uforpligtende tilbud på til- eller ombygning

Kontakt os allerede i dag med dine byggetanker, så vender vi tilbage!