Er dette din nye firmabil?

Vi har netop vundet en ordre på opførsel af 55 lejligheder lige op ad Letbanen. Nu søger vi den rette bygningskonstruktør med mod på at styre dette og fremtidige spændende projekter.

I jobbet får du rig mulighed for at lære en masse – både i dit første projekt nu og i en masse interessante opgaver fremover. Vi former jobbet, så det passer til dig og dine kvalifikationer.

Du indgår i et team med en erfaren projektleder, og sammen sikrer I, at projekterne gennemføres til vores kundes fulde tilfredshed.

Du får egen firmabil, som klarer transporten til og fra jobbet.

Har du samme arbejdsglæde som os?

Arbejdsglæde er fundamentet for vores tømrerfirma. Det smitter af på kollegerne og på vores kunder – og forhåbentlig også på din interesse.

Hvis du har lyst til at blive oplært som projektleder, så send en mail til forretningsfører, COO, Tim Lundby på tl@aat.dk.

For yderligere spørgsmål om stillingen, kontakt Tim på tlf. 25 70 98 88.

Om AAT - Aalsrode Tømrerfirma A/S

Vi er en virksomhed, der udfører total-, hoved- og fagentrepriser med egenproduktion inden for tømrerfaget samt elementproduktion, med opgaver primært i Aarhus og omegn. Vi er 113 medarbejdere, heraf 26 funktionærer.

Vi sætter en stor ære i gedigent håndværk – uanset om der er tale om en lille spjældopgave eller en stor totalentreprise. Stoltheden over vores arbejde hænger uløseligt sammen med arbejdsglæden, der spiller ind i alle dele af vores dag, hvor kunder og samarbejdspartnere bliver mødt med positivitet.

Læs mere om AAT her.