Din tømrermester — godt håndværk til fair pris

Aalsrode Tømrerfirma A/S er en fagligt kompetent og troværdig samarbejdspartner til alle typer tømreropgaver fra nybyg til renovering og ombygning. Vi løser opgaver i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise alt efter ønske og omfang.

Vores tømrerfirma har base på Djursland nærmere betegnet på Toftevej 4, Aalsrode 8500 Grenaa. Herfra dækker vi et stort opland med tømrerarbejde på Djursland og i Aarhus, hvor kunderne er både private, erhverv og offentlige.

En tømrermester du kan stole på

Du møder et tømrerfirma, der imødekommer dine ønsker og krav. Aalsrode Tømrerfirma A/S ejes og drives af tømrermestrene Klaus Allermann og Jan Bo Allermann.

Med mere end 100 års viden, erfaring og Byg Garanti leverer vi et eksemplarisk arbejde lige efter bogen med et faglig kompetent team til udførelsen.

Vi er et mandskab med over 100 medarbejdere, hvor tømrerne tager et selvstændigt ansvar på byggepladsen. På større byggeprojekter er der altid en tømrermester til at kvalitetssikre vores løsninger. Vi har dokumentationen i orden for hver eneste opgave. Du kan stole på, at vi møder til tiden, og først afslutter opgaven, når du er godt tilfreds.

 

Se vores referencer og få indblik i, hvilke opgaver vi løser i totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise for private, offentlige og erhverv.

 

Få tilbud på totalentreprise med mere

Som din tømrermester leverer vi godt håndværk til fair pris inden for alle opgavetyper og -størrelser – lige fra vinduet der binder til den store totalentreprise.

Du er velkommen til at kontakte din tømrermester direkte. Du finder kontaktoplysningerne her.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.