20. august 2018

Vender tilbage hver sommer

Vi søger folk til tømrersjak og til arbejde i vores elementværksted.

Kontakt Jan Bo Allermann på jba@aat.dk

Hele sommeren har de to venner Lasse Bjerring og Stefan Hjortshøj været i gang med opbygningen af et hus i Grenaa, som nedbrændte sidste år.

De har samtidig ageret ferieafløsere for vores mange tømrere. Både Lasse og Stefan er udlært hos AAT for et par sæsoner siden.

Nu har de begge valgt at læse videre inden for byggefaget. Stefan er allerede et par år inde i uddannelsen til bygningsingeniør, og Lasse er godt på vej.

 

“Klaus Allermann har sagt, at jeg kan bare ringe, så skal han nok finde noget, jeg kan lave,” fortæller Stefan, der har benyttet sig af det tilbud de sidste tre år. “Jeg har en lang sommerferie, så det passer mig godt, at jeg kan tjene lidt ekstra penge til at supplere SU’en.”

Lasse nikker: “Det har altid været et godt sted at arbejde, så jeg synes, det er en god ordning – både for mig selv og for AAT”.

 

“Vi er rigtig glade for, at vores tidligere kolleger tænker på os, når de har tid tilovers i deres ferier. Og så er det virkelig positivt, at de faktisk videreuddanner sig indenfor faget. Nogle af vores tømrere vender endda tilbage som bygge- og projektledere,” fortæller direktør og tømrermester Jan Bo Allermann.

De to fyre har nu lagt hammeren i værktøjskassen for denne gang og sat sig tilbage på skolebænken.

 

Er du tømrersvend og kunne tænke dig at arbejde i Aalsrode Tømrerfirma? Lige nu søger vi folk til tømrersjak og til arbejde i vores elementværksted. Kontakt Jan Bo Allermann på jba@aat.dk

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi var med, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen den 9. og 10. marts.

Læs mere
18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Læs mere
17. december 2018

Et blik ind i Granparken

Nu er de første beboere rykket ind i Granparken i Ebeltoft. Det har været et mål, vi har arbejdet hårdt for. Nemlig at få de første 12 af 55 boliger klar til indflytning her op til jul.

Læs mere