20. august 2018

Vender tilbage hver sommer

Vi søger folk til tømrersjak og til arbejde i vores elementværksted.

Kontakt Jan Bo Allermann på jba@aat.dk

Hele sommeren har de to venner Lasse Bjerring og Stefan Hjortshøj været i gang med opbygningen af et hus i Grenaa, som nedbrændte sidste år.

De har samtidig ageret ferieafløsere for vores mange tømrere. Både Lasse og Stefan er udlært hos AAT for et par sæsoner siden.

Nu har de begge valgt at læse videre inden for byggefaget. Stefan er allerede et par år inde i uddannelsen til bygningsingeniør, og Lasse er godt på vej.

 

“Klaus Allermann har sagt, at jeg kan bare ringe, så skal han nok finde noget, jeg kan lave,” fortæller Stefan, der har benyttet sig af det tilbud de sidste tre år. “Jeg har en lang sommerferie, så det passer mig godt, at jeg kan tjene lidt ekstra penge til at supplere SU’en.”

Lasse nikker: “Det har altid været et godt sted at arbejde, så jeg synes, det er en god ordning – både for mig selv og for AAT”.

 

“Vi er rigtig glade for, at vores tidligere kolleger tænker på os, når de har tid tilovers i deres ferier. Og så er det virkelig positivt, at de faktisk videreuddanner sig indenfor faget. Nogle af vores tømrere vender endda tilbage som bygge- og projektledere,” fortæller direktør og tømrermester Jan Bo Allermann.

De to fyre har nu lagt hammeren i værktøjskassen for denne gang og sat sig tilbage på skolebænken.

 

Er du tømrersvend og kunne tænke dig at arbejde i Aalsrode Tømrerfirma? Lige nu søger vi folk til tømrersjak og til arbejde i vores elementværksted. Kontakt Jan Bo Allermann på jba@aat.dk

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere
7. november 2019

Tømrerentreprise på smukt bygningsværk

"Bederværket" er navnet på et spændende projekt, hvor vi har tømrerentreprisen. Aarhus Vand har investeret 67 mio. kroner i byggeriet af et nyt vandværk, som bliver en integreret del af Byparken i Beder syd for Aarhus.

Læs mere
4. november 2019

Undgå skimmelsvamp i boligen

Skimmelsvamp lever på overfladen af træ og andre organiske materialer. Det er en svampeform, du ikke ønsker at få ind i din bolig, da du kan blive syg af den. Heldigvis kan vi gøre en del for at forebygge angreb.

Læs mere