20. august 2018

Vender tilbage hver sommer

Vi søger folk til tømrersjak og til arbejde i vores elementværksted.

Kontakt Jan Bo Allermann på jba@aat.dk

Hele sommeren har de to venner Lasse Bjerring og Stefan Hjortshøj været i gang med opbygningen af et hus i Grenaa, som nedbrændte sidste år.

De har samtidig ageret ferieafløsere for vores mange tømrere. Både Lasse og Stefan er udlært hos AAT for et par sæsoner siden.

Nu har de begge valgt at læse videre inden for byggefaget. Stefan er allerede et par år inde i uddannelsen til bygningsingeniør, og Lasse er godt på vej.

 

“Klaus Allermann har sagt, at jeg kan bare ringe, så skal han nok finde noget, jeg kan lave,” fortæller Stefan, der har benyttet sig af det tilbud de sidste tre år. “Jeg har en lang sommerferie, så det passer mig godt, at jeg kan tjene lidt ekstra penge til at supplere SU’en.”

Lasse nikker: “Det har altid været et godt sted at arbejde, så jeg synes, det er en god ordning – både for mig selv og for AAT”.

 

“Vi er rigtig glade for, at vores tidligere kolleger tænker på os, når de har tid tilovers i deres ferier. Og så er det virkelig positivt, at de faktisk videreuddanner sig indenfor faget. Nogle af vores tømrere vender endda tilbage som bygge- og projektledere,” fortæller direktør og tømrermester Jan Bo Allermann.

De to fyre har nu lagt hammeren i værktøjskassen for denne gang og sat sig tilbage på skolebænken.

 

Er du tømrersvend og kunne tænke dig at arbejde i Aalsrode Tømrerfirma? Lige nu søger vi folk til tømrersjak og til arbejde i vores elementværksted. Kontakt Jan Bo Allermann på jba@aat.dk

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere