11. december 2019

Sildebensparket i hele huset

Vi har netop færdiggjort en opgave, som vi ikke har mange af – men som der kommer mere efterspørgsel på. Sildebensparketgulve er i dén grad blevet populære blandt private.

Vores to tømrere Henrik og Ove har gennem et stykke tid haft en spændende opgave for en privat bygherre. De har lagt et sildebensparketgulv i egetræ i næsten hele husets stueetage.

Selv om det er tidskrævende og til tider hårdt for knæene, så fortæller Henrik selv, "at det er jo sjovt og anderledes end normalt".

Moderne med sildebensparket i almindelige huse

Engang var sildebensparket forbeholdt de flotte, store patriciervillaer, men i dag er det blevet moderne i helt almindelige villaer.

Vi kan også mærke, at der så småt kommer en stigende interesse for gulvene.

Hvidolieret egetræ

Kunden her har valgt at få behandlet sit sildebensgulv med hvid olie. Det giver en lys og lækker overflade – og et rigtig flot udtryk gennem hele huset.

 

Interesseret i sildebensparket? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Læs mere
18. december 2019

Flot familiebyggeri midt i Hornslets navle

I efteråret 2020 har du mulighed for at flytte ind i et lækkert familiebyggeri lige midt i Hornslet by, som vi lige nu er med til at bygge.

Læs mere
25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere