11. december 2019

Sildebensparket i hele huset

Vi har netop færdiggjort en opgave, som vi ikke har mange af – men som der kommer mere efterspørgsel på. Sildebensparketgulve er i dén grad blevet populære blandt private.

Vores to tømrere Henrik og Ove har gennem et stykke tid haft en spændende opgave for en privat bygherre. De har lagt et sildebensparketgulv i egetræ i næsten hele husets stueetage.

Selv om det er tidskrævende og til tider hårdt for knæene, så fortæller Henrik selv, "at det er jo sjovt og anderledes end normalt".

Moderne med sildebensparket i almindelige huse

Engang var sildebensparket forbeholdt de flotte, store patriciervillaer, men i dag er det blevet moderne i helt almindelige villaer.

Vi kan også mærke, at der så småt kommer en stigende interesse for gulvene.

Hvidolieret egetræ

Kunden her har valgt at få behandlet sit sildebensgulv med hvid olie. Det giver en lys og lækker overflade – og et rigtig flot udtryk gennem hele huset.

 

Interesseret i sildebensparket? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere