12. april 2019

Nye projekter i støbeskeen

"Det er spændende med alle de projekter, vi har sat i værks."

- Projektchef og tømrermester
Klaus Allermann.

Det har været nogle spændende måneder med flere nye projekter godkendt, igangsat og færdiggjort. To af de projekter, vi har i gang lige nu, ligger i Hornslet og i Aarhus.

Bedst og billigst i Hornslet

Vi glæder os til at skulle i gang med at opføre 55 boliger i Hornslet for boligselskabet Djursbo. Det er en opgave, vi først blev prækvalificeret til, og som vi fik – på baggrund af den bedste løsning til en fair pris.

De 55 boliger skal opføres i tre punkthuse med betonelementer med en skalmur og stålaltaner.

Vi udfører opgaven i totalentreprise, hvor vi samarbejder med P+P Arkitekter og LB Consult. "Lige nu er vi ved at finde de sidste samarbejdspartnere til projektet, så vi er klar til at komme i jorden lige efter sommerferien," fortæller projektchef og tømrermester Klaus Allermann. Byggeriet skal efter planen stå færdigt i slutningen af 2020.

Bilen kører til Aarhus

Vi er samtidig kommet i gang med en renovering af en bygning i Aarhus, nærmere bestemt Frederiks Allé 140. Det er renovering af en byejendom med mere end 30 lejligheder, hvor vi er hovedentreprenør. Projektet omfatter alt fra nedbrydning til det helt færdige arbejde, som efter planen står klart til jul.

Frede Andersen VVS er bygherre, og vi samarbejder desuden med BP ElectricMurerfirma Bent KlausenP. OlesenES Smede og Maskinservice samt B.A. Facader.

Vi klager ikke

"Det er spændende med alle de projekter, vi har sat i værks," fortæller Klaus Allermann. "Boligbyggeri er rimelig godt kørende, specielt fordi boligforeningerne byder meget ud. Når de har gang i den, så får vi i byggebranchen også gang i arbejde – så vi klager ikke. Men vi skal selvfølgelig fortsat ramme de rigtige priser for det bedre stykke håndværk."

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. august 2019

Hus på Fanø bygget i Ålsrode

Vi har opført et sommerhus på Fanø ud af elementer, som vi har bygget på vores værksted i Ålsrode. Læs her, hvordan det gik til.

Læs mere
27. juni 2019

Garage til fritidshuset

Makkerparret Mads og Nicolaj bruger en del af sommeren på at bygge en garage i et sommerhusområde. Se arbejdet her.

Læs mere
15. april 2019

Gode råd til din byggetilladelse

Er det nødvendigt for dig at søge om byggetilladelse? Læs med her.

Læs mere