12. april 2019

Nye projekter i støbeskeen

"Det er spændende med alle de projekter, vi har sat i værks."

- Projektchef og tømrermester
Klaus Allermann.

Det har været nogle spændende måneder med flere nye projekter godkendt, igangsat og færdiggjort. To af de projekter, vi har i gang lige nu, ligger i Hornslet og i Aarhus.

Bedst og billigst i Hornslet

Vi glæder os til at skulle i gang med at opføre 55 boliger i Hornslet for boligselskabet Djursbo. Det er en opgave, vi først blev prækvalificeret til, og som vi fik – på baggrund af den bedste løsning til en fair pris.

De 55 boliger skal opføres i tre punkthuse med betonelementer med en skalmur og stålaltaner.

Vi udfører opgaven i totalentreprise, hvor vi samarbejder med P+P Arkitekter og LB Consult. "Lige nu er vi ved at finde de sidste samarbejdspartnere til projektet, så vi er klar til at komme i jorden lige efter sommerferien," fortæller projektchef og tømrermester Klaus Allermann. Byggeriet skal efter planen stå færdigt i slutningen af 2020.

Bilen kører til Aarhus

Vi er samtidig kommet i gang med en renovering af en bygning i Aarhus, nærmere bestemt Frederiks Allé 140. Det er renovering af en byejendom med mere end 30 lejligheder, hvor vi er hovedentreprenør. Projektet omfatter alt fra nedbrydning til det helt færdige arbejde, som efter planen står klart til jul.

Frede Andersen VVS er bygherre, og vi samarbejder desuden med BP ElectricMurerfirma Bent KlausenP. OlesenES Smede og Maskinservice samt B.A. Facader.

Vi klager ikke

"Det er spændende med alle de projekter, vi har sat i værks," fortæller Klaus Allermann. "Boligbyggeri er rimelig godt kørende, specielt fordi boligforeningerne byder meget ud. Når de har gang i den, så får vi i byggebranchen også gang i arbejde – så vi klager ikke. Men vi skal selvfølgelig fortsat ramme de rigtige priser for det bedre stykke håndværk."

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere