17. september 2019

Ti års forarbejde bag boligprojekt

Building Supply har samlet en række informationer om projektet, som løbende vil blive opdateret med nyt. Læs det her.

Nyheden om at vi snart går i gang med et stort projekt i Ryomgård har spredt sig bredt. Læs den herunder:

Nye boliger på Ryomgård Midtpunkt

Den almene Boligorganisationen djursBO står bag opførelsen af 38 familieboliger vest for Slotsgade i det centrale Ryomgård.

Inden længe går maskinerne i gang med at rive en række ældre ejendomme ned, så der bliver plads til nybyggeriet. Tømrermester Klaus Allermann fra Aalsrode Tømrerfirma A/S, der er totalentreprenør på projektet, fortæller, at der har været arbejdet med planerne ti år.

"Vi har oplevet stor velvillighed fra Syddjurs Kommune, der har lavet en ny lokalplan for området, og som sidst i august har givet den formelle tilladelse til at igangsætte byggeriet." Klaus fortæller videre, at der går omkring to år, før byggeriet er helt tilendebragt.

Boliger til alle

De nye almene boliger bliver fordelt på tre boligblokke og opført i tre etager. "Den samlede bygningsmasse har et bruttoareal på 2.900 kvm. og de enkelte lejligheder bliver i varierende størrelser på både to og tre værelser," fortsætter Klaus.

"De bliver derfor velegnede til både enlige, par og børnefamilier, og der etableres altaner, elevator, pulterrum og cykelskure." Den månedlige husleje forventes at komme til at ligge på knap 4.500 kr. for en lejlighed på 55 kvm.

Bygningerne opføres i røde teglsten med døre og vinduer i basaltgrå nuancer. Projektet omfatter også en forskønnelse af arealet, hvor der arbejdes på en sammenhængende beplantningplan. "Det bliver et stort løft for området og rigtig godt for Ryomgård."

Årelangt samarbejde

Aalsrode Tømrerfirma og djursBO har gennem årene gennemført mange større boligprojekter. "Vi er meget glade for samarbejdet, som jeg er sikker på, begge parter får optimalt udbytte af, fordi vi har stor erfaring i at arbejde tæt sammen," pointerer tømrermesteren, der i samme omgang roser boligforeningens hovedbestyrelse og direktør Dennis Larsen for stor professionalisme i processerne. "De arbejder meget struktureret med en fast strategi og skarp implementeringsplan." Rent formelt optræder Aalsrode Tømrerfirma A/S som delegeret bygherre på vegne af djursBO, og Kuben Management er tilknyttet som bygherrerådgiver.

Lokale underleverandører

De nye boliger er tegnet af ArcHus Arkitektfirma i Kolind og som rådgivende ingeniør er valgt LB Consult med afdeling i blandt andet Grenaa. "Der er i det hele taget en stor del af underleverandørarbejdet, der er gået til lokale håndværkere," slutter Klaus.

Entreprisen for djursBO omfatter iøvrigt også to mindre projekter i Kolind, hvor der dels opføres tre blokke i et plan på hver to boenheder på Mejerivej, og dels seks boliger i en blok på to etager på Drasbeksgade.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

13. februar 2020

Tjek dit hus for stormskader

Allan, Bodil, Carl. Vi kan alle relatere til en storm, som har printet sig ind i hukommelsen. Hvis du har hus, kan du sikkert mærke, hvordan bekymringerne for diverse ødelæggelser allerede melder sig på banen, bare ved at tænke på det.

Læs mere
29. januar 2020

1- og 5-årsgennemgang af dit byggeri

Når du har været igennem et gennemgående byggeprojekt, er der ofte aftalt et eftersyn efter et og fem år. Vi bruger gennemgangene til at se nærmere på de mangler ved byggeriet, du som kunde eventuelt har opdaget.

Læs mere
14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Læs mere