9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus.

I sommeren 2021 går byggeriet af den kommende andelsby – Havehusene – i Lisbjerg nord for Aarhus i gang. Det er Kuben Management, der sammen med tegnestuen Transform Arkitekter står bag projektet, hvor det vil være os, der står for byggeriet.

Der kommer til at være 44 boliger, der består af fem forskellige varianter.

Medindflydelse og bæredygtighed

Det er et projekt, der på flere områder virkeliggør helt nye måder at etablere et boligområde på. De kommende boligejere får nemlig både medindflydelse på deres egen bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Man køber således en byggeret, man altså venter med at udnytte, til behovet senere opstår.

Derudover bliver "bæredygtighed" en overskrift for projektet – det gælder både for økonomien, på det sociale område og i forhold til miljø.

 

Vi glæder os

Det er dermed ikke en traditionel andelsboligforening, som vi skal være med til at stable på benene i Lisbjerg, men vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med projektet og samarbejdet med de andre aktører.

 

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. oktober 2020

Hvad er et bygningsreglement?

Et byggeri skal overholde en række krav til sikkerhed, sundhed og energi. Det sikrer bygningsreglementet.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere