25. november 2019

Møblement til en baggård i Aarhus

En spændende og anderledes opgave har efterhånden nået sin afslutning i en baggård i Aarhus.

Gennem de seneste måneder har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det var en arkitekt og en havearkitekt, der kom med idéen til projektet, som vi i fællesskab har fundet løsninger til.

Godt og slidstærkt materiale

Vi har valgt at lave møblementet i Ipé-træsorten, som er et hårdttræ-materiale. Det har en flot mørkebrun farve og er både stabilt og slidstærkt. Derfor egner det sig godt til sådan en baggård, hvor mange kommer og sætter sig, mens de nyder sommerdagene.

Som en flot detalje er der kommet en Corten-plade med det rustne look, som afslutter møblet i stil med blomsterkummerne rundt i gården.

Bygget hjemme på værkstedet

Vi har lavet skabeloner og skåret træet til på værkstedet. På den måde har vi kunnet samle de fleste delelementer hjemme i Ålsrode. Det har gjort processen hurtigere for vores tømrere på pladsen. De har så at sige samlet puslespillet.

Tømrerne har monteret skelettet, samlet elementerne og rettet til, hvor det var nødvendigt.

 

Vi glæder os til at se, hvordan det ser ud til sommer, når baggården er fuld af mennesker og solskin.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Læs mere
18. december 2019

Flot familiebyggeri midt i Hornslets navle

I efteråret 2020 har du mulighed for at flytte ind i et lækkert familiebyggeri lige midt i Hornslet by, som vi lige nu er med til at bygge.

Læs mere
11. december 2019

Sildebensparket i hele huset

Vi har netop færdiggjort en opgave, som vi ikke har mange af – men som der kommer mere efterspørgsel på. Sildebensparket er i dén grad blevet populære blandt private.

Læs mere