25. november 2019

Møblement til en baggård i Aarhus

En spændende og anderledes opgave har efterhånden nået sin afslutning i en baggård i Aarhus.

Gennem de seneste måneder har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det var en arkitekt og en havearkitekt, der kom med idéen til projektet, som vi i fællesskab har fundet løsninger til.

Godt og slidstærkt materiale

Vi har valgt at lave møblementet i Ipé-træsorten, som er et hårdttræ-materiale. Det har en flot mørkebrun farve og er både stabilt og slidstærkt. Derfor egner det sig godt til sådan en baggård, hvor mange kommer og sætter sig, mens de nyder sommerdagene.

Som en flot detalje er der kommet en Corten-plade med det rustne look, som afslutter møblet i stil med blomsterkummerne rundt i gården.

Bygget hjemme på værkstedet

Vi har lavet skabeloner og skåret træet til på værkstedet. På den måde har vi kunnet samle de fleste delelementer hjemme i Ålsrode. Det har gjort processen hurtigere for vores tømrere på pladsen. De har så at sige samlet puslespillet.

Tømrerne har monteret skelettet, samlet elementerne og rettet til, hvor det var nødvendigt.

 

Vi glæder os til at se, hvordan det ser ud til sommer, når baggården er fuld af mennesker og solskin.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere