25. november 2019

Møblement til en baggård i Aarhus

En spændende og anderledes opgave har efterhånden nået sin afslutning i en baggård i Aarhus.

Gennem de seneste måneder har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det var en arkitekt og en havearkitekt, der kom med idéen til projektet, som vi i fællesskab har fundet løsninger til.

Godt og slidstærkt materiale

Vi har valgt at lave møblementet i Ipé-træsorten, som er et hårdttræ-materiale. Det har en flot mørkebrun farve og er både stabilt og slidstærkt. Derfor egner det sig godt til sådan en baggård, hvor mange kommer og sætter sig, mens de nyder sommerdagene.

Som en flot detalje er der kommet en Corten-plade med det rustne look, som afslutter møblet i stil med blomsterkummerne rundt i gården.

Bygget hjemme på værkstedet

Vi har lavet skabeloner og skåret træet til på værkstedet. På den måde har vi kunnet samle de fleste delelementer hjemme i Ålsrode. Det har gjort processen hurtigere for vores tømrere på pladsen. De har så at sige samlet puslespillet.

Tømrerne har monteret skelettet, samlet elementerne og rettet til, hvor det var nødvendigt.

 

Vi glæder os til at se, hvordan det ser ud til sommer, når baggården er fuld af mennesker og solskin.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

7. november 2019

Tømrerentreprise på smukt bygningsværk

"Bederværket" er navnet på et spændende projekt, hvor vi har tømrerentreprisen. Aarhus Vand har investeret 67 mio. kroner i byggeriet af et nyt vandværk, som bliver en integreret del af Byparken i Beder syd for Aarhus.

Læs mere
4. november 2019

Undgå skimmelsvamp i boligen

Skimmelsvamp lever på overfladen af træ og andre organiske materialer. Det er en svampeform, du ikke ønsker at få ind i din bolig, da du kan blive syg af den. Heldigvis kan vi gøre en del for at forebygge angreb.

Læs mere
17. september 2019

Nye boliger på Ryomgård Midtpunkt

Ti års forarbejde bag boligprojekt er nu nået i mål, og snart går byggeriet i gang. Læs her, hvad projektet i Ryomgård indebærer.

Læs mere