11. juni 2018

Ministerbesøg: En rigtig spændende tømrervirksomhed

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, MF Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og undervisningsmiljø vises rundt på Aalsrode Tømrerfirma af bl.a. tømrermester Jan Bo Allermann.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har været på besøg hos Aalsrode Tømrerfirma, hvor han blev klogere på, hvordan vi arbejder med hele tiden at have en kompetent arbejdsstyrke til rådighed.

Sammen med den lokale MF’er Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra Business Djurslands kompetenceudvalg – der repræsenterer områdets erhvervsliv, fagbevægelse samt viden- og uddannelsesinstitutioner – fik beskæftigelsesministeren et godt indblik i virksomhedens udvikling og dens grundlæggende værdier som familievirksomhed.

 

“Alle vores medarbejdere har været med til at sætte ord på, hvad de forstår ved arbejdsglæde, og det fokus er meget vigtigt for os. Der er ligefrem opstået det begreb, at de ansatte er »adoptivbørn«, fordi vi alle på en eller anden måde bliver en del af familien AAT,” fortæller Jan Bo Allermann blandt andet til ministeren.

 

Læs mere om besøget i artiklen her.

 

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere
7. november 2019

Tømrerentreprise på smukt bygningsværk

"Bederværket" er navnet på et spændende projekt, hvor vi har tømrerentreprisen. Aarhus Vand har investeret 67 mio. kroner i byggeriet af et nyt vandværk, som bliver en integreret del af Byparken i Beder syd for Aarhus.

Læs mere
4. november 2019

Undgå skimmelsvamp i boligen

Skimmelsvamp lever på overfladen af træ og andre organiske materialer. Det er en svampeform, du ikke ønsker at få ind i din bolig, da du kan blive syg af den. Heldigvis kan vi gøre en del for at forebygge angreb.

Læs mere