11. juni 2018

Ministerbesøg: En rigtig spændende tømrervirksomhed

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, MF Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og undervisningsmiljø vises rundt på Aalsrode Tømrerfirma af bl.a. tømrermester Jan Bo Allermann.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har været på besøg hos Aalsrode Tømrerfirma, hvor han blev klogere på, hvordan vi arbejder med hele tiden at have en kompetent arbejdsstyrke til rådighed.

Sammen med den lokale MF’er Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra Business Djurslands kompetenceudvalg – der repræsenterer områdets erhvervsliv, fagbevægelse samt viden- og uddannelsesinstitutioner – fik beskæftigelsesministeren et godt indblik i virksomhedens udvikling og dens grundlæggende værdier som familievirksomhed.

 

“Alle vores medarbejdere har været med til at sætte ord på, hvad de forstår ved arbejdsglæde, og det fokus er meget vigtigt for os. Der er ligefrem opstået det begreb, at de ansatte er »adoptivbørn«, fordi vi alle på en eller anden måde bliver en del af familien AAT,” fortæller Jan Bo Allermann blandt andet til ministeren.

 

Læs mere om besøget i artiklen her.

 

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere