11. juni 2018

Ministerbesøg: En rigtig spændende tømrervirksomhed

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, MF Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og undervisningsmiljø vises rundt på Aalsrode Tømrerfirma af bl.a. tømrermester Jan Bo Allermann.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har været på besøg hos Aalsrode Tømrerfirma, hvor han blev klogere på, hvordan vi arbejder med hele tiden at have en kompetent arbejdsstyrke til rådighed.

Sammen med den lokale MF’er Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra Business Djurslands kompetenceudvalg – der repræsenterer områdets erhvervsliv, fagbevægelse samt viden- og uddannelsesinstitutioner – fik beskæftigelsesministeren et godt indblik i virksomhedens udvikling og dens grundlæggende værdier som familievirksomhed.

 

“Alle vores medarbejdere har været med til at sætte ord på, hvad de forstår ved arbejdsglæde, og det fokus er meget vigtigt for os. Der er ligefrem opstået det begreb, at de ansatte er »adoptivbørn«, fordi vi alle på en eller anden måde bliver en del af familien AAT,” fortæller Jan Bo Allermann blandt andet til ministeren.

 

Læs mere om besøget i artiklen her.

 

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere