11. juni 2018

Ministerbesøg: En rigtig spændende tømrervirksomhed

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, MF Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og undervisningsmiljø vises rundt på Aalsrode Tømrerfirma af bl.a. tømrermester Jan Bo Allermann.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har været på besøg hos Aalsrode Tømrerfirma, hvor han blev klogere på, hvordan vi arbejder med hele tiden at have en kompetent arbejdsstyrke til rådighed.

Sammen med den lokale MF’er Leif Lahn Jensen og repræsentanter fra Business Djurslands kompetenceudvalg – der repræsenterer områdets erhvervsliv, fagbevægelse samt viden- og uddannelsesinstitutioner – fik beskæftigelsesministeren et godt indblik i virksomhedens udvikling og dens grundlæggende værdier som familievirksomhed.

 

“Alle vores medarbejdere har været med til at sætte ord på, hvad de forstår ved arbejdsglæde, og det fokus er meget vigtigt for os. Der er ligefrem opstået det begreb, at de ansatte er »adoptivbørn«, fordi vi alle på en eller anden måde bliver en del af familien AAT,” fortæller Jan Bo Allermann blandt andet til ministeren.

 

Læs mere om besøget i artiklen her.

 

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

15. april 2019

Gode råd til din byggetilladelse

Er det nødvendigt for dig at søge om byggetilladelse? Læs med her.

Læs mere
12. april 2019

Nye projekter i støbeskeen

Det har været nogle spændende måneder med flere nye projekter godkendt, igangsat og færdiggjort. To af de projekter ligger i Hornslet og i Aarhus.

Læs mere
11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi var med, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen den 9. og 10. marts.

Læs mere