19. juni 2020

Kig ind i Lone og Martins drømmehus

Ægteparret Lone og Martin har givet os lov til at dele billeder af deres flotte helårshus i Skæring, som vi har bygget for dem.

Det var vigtigt for både Lone og Martin, at der var tillid til de håndværkere, der skulle bygge deres drømmehus i Skæring. Parret har nu boet i huset i noget tid, og Lone tøver ikke med at kalde håndværkerne for deres helte.

Aldrig bygget et hus før

Før boede de i en ældre villa, som de løbende havde renoveret i godt 30 år, så det var et nyt og overvældende projekt at købe et hus, rive ned og starte helt forfra, fortæller Lone.

"Derfor var det afgørende, at vi fik et godt samarbejde med dem, der skulle bygge huset. Vi kontaktede Aalsrode Tømrerfirma, og de forstod med det samme, hvor vi ville hen."

Projektet fik tilknyttet to faste håndværkere, og det gjorde Lone og Martin trygge i hele processen.

"Vi fik sendt to helte, der bare kom og kunne deres håndværk, og vi kunne med det samme mærke, at de gik så meget op i deres arbejde. Det var helt fantastisk," siger hun. 

Grøn dør, egetræslister og skærmtegl

Det var vigtigt for parret at få nogle særlige detaljer på huset. 

"Min mand Martin er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og vi kan begge godt lide, at det er lidt anderledes, så de skulle have øje for detaljer, og Aalsrode Tømrerfirma har nogle håndværkere, der kæler for detaljerne. " fortæller Lone.

Parret valgte skærmtegl som beklædning, egetræslister og en grøn dør.

"Man bruger normalt ikke skærmtegl som beklædning, men det udtryk ville vi gerne have. Derudover passer det godt med træ og den grønne farve, fordi huset er placeret tæt på skov og vand, forklarer hun og fortsætter:

"Håndværkerne var enige i, at vi ikke skulle have karme i vinduerne, men store vinduespartier. Det skal man sådan et sted som her, fordi der er så meget at kigge på ude," afslutter Lone, der sammen med sin mand elsker at bo i huset.

Huset er tegnet af Olav Langenkamp fra langenkamp.dk arkitekter

 

Tak, fordi vi må dele jeres billeder. 

Vi glæder os til at kigge forbi og tage nye, når I er kommet helt på plads.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. oktober 2020

Hvad er et bygningsreglement?

Et byggeri skal overholde en række krav til sikkerhed, sundhed og energi. Det sikrer bygningsreglementet.

Læs mere
9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere