27. juni 2019

Garage til fritidshuset

Lige nu hygger makkerparret gennem halvandet år – Mads og Nicolaj – sig med at bygge en garage i et sommerhusområde.

For fem uger siden stod der kun en sokkel, men siden er hele trækonstruktionen blevet rejst, tagpappet er lagt og hele den udvendige beklædning er næsten på. Snart venter kun den indvendige beklædning.

Vejret har heldigvis været med drengene – det meste af tiden. Perfekt sommervejr til at arbejde blandt glade sommerferiegæster. De forventer at være færdige med garagen i uge 29.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere