27. juni 2019

Garage til fritidshuset

Lige nu hygger makkerparret gennem halvandet år – Mads og Nicolaj – sig med at bygge en garage i et sommerhusområde.

For fem uger siden stod der kun en sokkel, men siden er hele trækonstruktionen blevet rejst, tagpappet er lagt og hele den udvendige beklædning er næsten på. Snart venter kun den indvendige beklædning.

Vejret har heldigvis været med drengene – det meste af tiden. Perfekt sommervejr til at arbejde blandt glade sommerferiegæster. De forventer at være færdige med garagen i uge 29.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

13. februar 2020

Tjek dit hus for stormskader

Allan, Bodil, Carl. Vi kan alle relatere til en storm, som har printet sig ind i hukommelsen. Hvis du har hus, kan du sikkert mærke, hvordan bekymringerne for diverse ødelæggelser allerede melder sig på banen, bare ved at tænke på det.

Læs mere
29. januar 2020

1- og 5-årsgennemgang af dit byggeri

Når du har været igennem et gennemgående byggeprojekt, er der ofte aftalt et eftersyn efter et og fem år. Vi bruger gennemgangene til at se nærmere på de mangler ved byggeriet, du som kunde eventuelt har opdaget.

Læs mere
14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Læs mere