11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi stod klar på vores stand igen i år, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen henover weekenden den 9. og 10. marts 2019.

Gode snakke og messeaktiviteter for alle

Vi havde besøg af mange snaksaglige messegæster, der fik en snak om alt fra vinduer til radonsikring og diverse små byggerier som skabe og 

"Børnene fik julelys i øjnene, da de så vores store glas med påskeæg," fortæller byggeleder Frank Sørensen, der var med på messen lørdag. "Desværre kunne vi ikke dele ud af påskeæggene. Det var nemlig vores messekonkurrence."

Konkurrencen bestod i år af, at man skulle gætte, hvor mange påskeæg der var i glasset. Vi fik rigtig mange besvarelser på alt fra 88 til over 1000 påskeæg. Kun én ramte rigtigt – 276 æg var der.

Den heldige vinder blev Hans Peter Carl, som mødtes med vores byggeleder Frank og aftalte, at Frank skal forbi huset og se på, om vi skal lave tagtrin til skorstenen.

Træ frem for chokolade

Når børnene ikke måtte få påskeæggene, havde vi heldigvis planlagt et andet trækplaster for dem. De fik nemlig mulighed for at samle deres egen træbil, -traktor eller -flyvemaskine.

"Flyvemaskinen var det helt store hit i år, som mere end 100 børn samlede, mens bil og traktor fulgte efter med 50-60 stykker hver," afslutter Frank.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere
7. november 2019

Tømrerentreprise på smukt bygningsværk

"Bederværket" er navnet på et spændende projekt, hvor vi har tømrerentreprisen. Aarhus Vand har investeret 67 mio. kroner i byggeriet af et nyt vandværk, som bliver en integreret del af Byparken i Beder syd for Aarhus.

Læs mere
4. november 2019

Undgå skimmelsvamp i boligen

Skimmelsvamp lever på overfladen af træ og andre organiske materialer. Det er en svampeform, du ikke ønsker at få ind i din bolig, da du kan blive syg af den. Heldigvis kan vi gøre en del for at forebygge angreb.

Læs mere