11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi stod klar på vores stand igen i år, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen henover weekenden den 9. og 10. marts 2019.

Gode snakke og messeaktiviteter for alle

Vi havde besøg af mange snaksaglige messegæster, der fik en snak om alt fra vinduer til radonsikring og diverse små byggerier som skabe og 

"Børnene fik julelys i øjnene, da de så vores store glas med påskeæg," fortæller byggeleder Frank Sørensen, der var med på messen lørdag. "Desværre kunne vi ikke dele ud af påskeæggene. Det var nemlig vores messekonkurrence."

Konkurrencen bestod i år af, at man skulle gætte, hvor mange påskeæg der var i glasset. Vi fik rigtig mange besvarelser på alt fra 88 til over 1000 påskeæg. Kun én ramte rigtigt – 276 æg var der.

Den heldige vinder blev Hans Peter Carl, som mødtes med vores byggeleder Frank og aftalte, at Frank skal forbi huset og se på, om vi skal lave tagtrin til skorstenen.

Træ frem for chokolade

Når børnene ikke måtte få påskeæggene, havde vi heldigvis planlagt et andet trækplaster for dem. De fik nemlig mulighed for at samle deres egen træbil, -traktor eller -flyvemaskine.

"Flyvemaskinen var det helt store hit i år, som mere end 100 børn samlede, mens bil og traktor fulgte efter med 50-60 stykker hver," afslutter Frank.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

15. april 2019

Gode råd til din byggetilladelse

Er det nødvendigt for dig at søge om byggetilladelse? Læs med her.

Læs mere
12. april 2019

Nye projekter i støbeskeen

Det har været nogle spændende måneder med flere nye projekter godkendt, igangsat og færdiggjort. To af de projekter ligger i Hornslet og i Aarhus.

Læs mere
18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Læs mere