11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi stod klar på vores stand igen i år, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen henover weekenden den 9. og 10. marts 2019.

Gode snakke og messeaktiviteter for alle

Vi havde besøg af mange snaksaglige messegæster, der fik en snak om alt fra vinduer til radonsikring og diverse små byggerier som skabe og 

"Børnene fik julelys i øjnene, da de så vores store glas med påskeæg," fortæller byggeleder Frank Sørensen, der var med på messen lørdag. "Desværre kunne vi ikke dele ud af påskeæggene. Det var nemlig vores messekonkurrence."

Konkurrencen bestod i år af, at man skulle gætte, hvor mange påskeæg der var i glasset. Vi fik rigtig mange besvarelser på alt fra 88 til over 1000 påskeæg. Kun én ramte rigtigt – 276 æg var der.

Den heldige vinder blev Hans Peter Carl, som mødtes med vores byggeleder Frank og aftalte, at Frank skal forbi huset og se på, om vi skal lave tagtrin til skorstenen.

Træ frem for chokolade

Når børnene ikke måtte få påskeæggene, havde vi heldigvis planlagt et andet trækplaster for dem. De fik nemlig mulighed for at samle deres egen træbil, -traktor eller -flyvemaskine.

"Flyvemaskinen var det helt store hit i år, som mere end 100 børn samlede, mens bil og traktor fulgte efter med 50-60 stykker hver," afslutter Frank.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

17. september 2019

Nye boliger på Ryomgård Midtpunkt

Ti års forarbejde bag boligprojekt er nu nået i mål, og snart går byggeriet i gang. Læs her, hvad projektet i Ryomgård indebærer.

Læs mere
9. august 2019

Hus på Fanø bygget i Ålsrode

Vi har opført et sommerhus på Fanø ud af elementer, som vi har bygget på vores værksted i Ålsrode. Læs her, hvordan det gik til.

Læs mere
27. juni 2019

Garage til fritidshuset

Makkerparret Mads og Nicolaj bruger en del af sommeren på at bygge en garage i et sommerhusområde. Se arbejdet her.

Læs mere