11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi stod klar på vores stand igen i år, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen henover weekenden den 9. og 10. marts 2019.

Gode snakke og messeaktiviteter for alle

Vi havde besøg af mange snaksaglige messegæster, der fik en snak om alt fra vinduer til radonsikring og diverse små byggerier som skabe og 

"Børnene fik julelys i øjnene, da de så vores store glas med påskeæg," fortæller byggeleder Frank Sørensen, der var med på messen lørdag. "Desværre kunne vi ikke dele ud af påskeæggene. Det var nemlig vores messekonkurrence."

Konkurrencen bestod i år af, at man skulle gætte, hvor mange påskeæg der var i glasset. Vi fik rigtig mange besvarelser på alt fra 88 til over 1000 påskeæg. Kun én ramte rigtigt – 276 æg var der.

Den heldige vinder blev Hans Peter Carl, som mødtes med vores byggeleder Frank og aftalte, at Frank skal forbi huset og se på, om vi skal lave tagtrin til skorstenen.

Træ frem for chokolade

Når børnene ikke måtte få påskeæggene, havde vi heldigvis planlagt et andet trækplaster for dem. De fik nemlig mulighed for at samle deres egen træbil, -traktor eller -flyvemaskine.

"Flyvemaskinen var det helt store hit i år, som mere end 100 børn samlede, mens bil og traktor fulgte efter med 50-60 stykker hver," afslutter Frank.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere