18. december 2019

Flot familiebyggeri midt i Hornslets navle

I efteråret 2020 har du mulighed for at flytte ind i et lækkert familiebyggeri lige midt i Hornslet by, som vi lige nu er med til at bygge.

Kig forbi Tingvej i Hornslet, hvor vi som totalentreprenør er i fuld gang med at opføre 55 udlejningsboliger for boligselskabet Djursbo, som skal stå færdige i efteråret 2020.

Lyse og mørke sten

Boligerne bliver fordelt i tre punkthuse, hvor der vil være 44 toværelses lejligheder og 11 treværelses lejligheder, og det bliver flot, garanterer byggeleder fra AAT Morten Køhling.

”Byggeriet bliver opført i lyse sten, men hvor nogle mørke sten vil bryde det. Det kommer til at se godt ud,” siger byggelederen.

”Vi har været inde over projektet meget tidligt i processen, og det skal nok blive rigtig godt. Lige nu er vi 11 mand her, som primært er ”betonfolk”. Efter jul rykker tømrere, VVS’ere og elektrikere ind.”

Overholder tidsplanen

Indtil videre har arbejdet fulgt planen.

”Det kører rigtig fint og efter tidsplanen,” siger han og pointerer placeringen af boligerne.

”Jamen det bliver bare ikke mere centralt, end det her. Det er lige klods op ad gågaden, og letbanen kører nærmest lige til døren,” forklarer han.

Vi startede byggeriet op i uge 42, og vi er nu begyndt at etablere vægge i det ene punkthus.

Interesseret i at se byggeriet? Så kig endelig forbi Tingvej i Hornslet og få et kig udefra.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere