18. december 2019

Flot familiebyggeri midt i Hornslets navle

I efteråret 2020 har du mulighed for at flytte ind i et lækkert familiebyggeri lige midt i Hornslet by, som vi lige nu er med til at bygge.

Kig forbi Tingvej i Hornslet, hvor vi som totalentreprenør er i fuld gang med at opføre 55 udlejningsboliger for boligselskabet Djursbo, som skal stå færdige i efteråret 2020.

Lyse og mørke sten

Boligerne bliver fordelt i tre punkthuse, hvor der vil være 44 toværelses lejligheder og 11 treværelses lejligheder, og det bliver flot, garanterer byggeleder fra AAT Morten Køhling.

”Byggeriet bliver opført i lyse sten, men hvor nogle mørke sten vil bryde det. Det kommer til at se godt ud,” siger byggelederen.

”Vi har været inde over projektet meget tidligt i processen, og det skal nok blive rigtig godt. Lige nu er vi 11 mand her, som primært er ”betonfolk”. Efter jul rykker tømrere, VVS’ere og elektrikere ind.”

Overholder tidsplanen

Indtil videre har arbejdet fulgt planen.

”Det kører rigtig fint og efter tidsplanen,” siger han og pointerer placeringen af boligerne.

”Jamen det bliver bare ikke mere centralt, end det her. Det er lige klods op ad gågaden, og letbanen kører nærmest lige til døren,” forklarer han.

Vi startede byggeriet op i uge 42, og vi er nu begyndt at etablere vægge i det ene punkthus.

Interesseret i at se byggeriet? Så kig endelig forbi Tingvej i Hornslet og få et kig udefra.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Læs mere
11. december 2019

Sildebensparket i hele huset

Vi har netop færdiggjort en opgave, som vi ikke har mange af – men som der kommer mere efterspørgsel på. Sildebensparket er i dén grad blevet populære blandt private.

Læs mere
25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere