18. december 2019

Flot familiebyggeri midt i Hornslets navle

I efteråret 2020 har du mulighed for at flytte ind i et lækkert familiebyggeri lige midt i Hornslet by, som vi lige nu er med til at bygge.

Kig forbi Tingvej i Hornslet, hvor vi som totalentreprenør er i fuld gang med at opføre 55 udlejningsboliger for boligselskabet Djursbo, som skal stå færdige i efteråret 2020.

Lyse og mørke sten

Boligerne bliver fordelt i tre punkthuse, hvor der vil være 44 toværelses lejligheder og 11 treværelses lejligheder, og det bliver flot, garanterer byggeleder fra AAT Morten Køhling.

”Byggeriet bliver opført i lyse sten, men hvor nogle mørke sten vil bryde det. Det kommer til at se godt ud,” siger byggelederen.

”Vi har været inde over projektet meget tidligt i processen, og det skal nok blive rigtig godt. Lige nu er vi 11 mand her, som primært er ”betonfolk”. Efter jul rykker tømrere, VVS’ere og elektrikere ind.”

Overholder tidsplanen

Indtil videre har arbejdet fulgt planen.

”Det kører rigtig fint og efter tidsplanen,” siger han og pointerer placeringen af boligerne.

”Jamen det bliver bare ikke mere centralt, end det her. Det er lige klods op ad gågaden, og letbanen kører nærmest lige til døren,” forklarer han.

Vi startede byggeriet op i uge 42, og vi er nu begyndt at etablere vægge i det ene punkthus.

Interesseret i at se byggeriet? Så kig endelig forbi Tingvej i Hornslet og få et kig udefra.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere