3. april 2020

Du kan godt få besøg af håndværkere

“Jamen man kan sige det sådan, det påvirker os, fordi det gør tingene mere bøvlet.”

Tim Lundby, forretningsfører

 

Det er helt tydeligt, at private er bekymrede for at få håndværkere ind i hjemmet.

“Men det behøver de altså ikke være. Vi finder en løsning. Vi skal, som vores statsminister har sagt, holde hjulene i gang i Danmark. Det forsøger vi ved at tage denne dialog med vores private kunder,” fortæller forretningsfører Tim Lundby.

Der findes mange måder at løse besøgene uden fysisk kontakt.

“Vi kan komme forbi, når I ikke er hjemme. Vi kan også lave en aftale om, at vi spritter det hele af, når vi går igen, lufter ud og tager vores affald med. Vi holder afstand, når vi kommer, så vi ikke render ind i hinanden, men kan tale sammen med stor afstand mellem os, det kan eventuelt være udenfor,” forklarer han.

Forholdsregler på de store pladser

Dagligdagen på de større pladser kører fint videre.

“Her handler det om, hvordan vi håndterer det rent praktisk – hvordan undgår vi, at vi er for mange sammen, hvordan klarer vi lige frokosten og hvordan sikrer vi, at der ikke kommer så mange forbi? Det er egentlig forholdsvist nemt at løse,” fortæller han.

“Det er de private kunder, der trækker sig, men de kan sagtens ringe og få udført opgaver af vores håndværkere,” forklarer han. 

 

“Vi passer på jer, og I passer på os – vi tager alle vores forholdsregler, men uden panik”

Dette citat sender alle vores ansatte ud med alle mails.

“Vi satte den på den første dag, fordi det er vigtigt for os at vise, at vi er ekstremt opmærksomme på det her og alvoren omkring det. Det gælder os alle. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at understrege, at der findes løsninger i det her – vi behøver ikke gå i panik, vi skal bare tage vores forholdsregler.”

Heldigvis kan vi mærke en større efterspørgsel fra private.

“Vi håber og tror, at når det her forhåbentligt snart er ovre, så kommer der gang i hjulene igen. Men man behøver ikke holde sig tilbage indtil. Har du et byggeprojekt eller et renoveringsprojekt, så se at få ringet til en håndværker,” opfordrer han.

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere