20. august 2018

Bedre kvalitetssikring med ny app

"Du behøver ikke være stor for at digitalisere."

Dagbladet Børsen har bragt en artikel om Aalsrode Tømrerfirmas nyudviklede digitalt kvalitetssikringsværktøj, hvor forretningsfører Tim Lundby forklarer, hvordan det sparer arbejdsgange og giver en bedre kvalitetssikring.

Tim udtaler blandt andet: "Vi har godt 60 biler, der kører i Østjylland. Og før skulle vores folk lave målinger og tage billeder, som de så sendte ind til kontoret, der ordnede informationerne i en traditionel filstruktur – måske i et tekstbehandlingsprogram. I det nye system sender håndværkerne dem direkte ud i skyen, hvor kontoret så bare skal finpudse tingene.”

Du kan læse hele artiklen fra Børsen her.

 

Også den lokale ugeavis Grenaa Bladet har skrevet om det nye system. Her fortæller Tim, hvordan AAT er blevet mere konkurrencedygtig, fordi app’en mere rationelt opsamler og deler de mange informationer.

"Tidligere skulle vores byggeledere bruge megen tid på at sammenstykke dokumentationen fra mange forskellige kilder. Nu er det indsamlet og arkiveret i skyen via en app på medarbejdernes smartphones og med et enkelt tryk, kan vi printe en fin rapport af høj kvalitet.

Det har reduceret vores tidsforbrug betydeligt og skaber en mere ensartet kvalitetssikring og dokumentation." App’en er udviklet i et samarbejde med Monosoft fra Grenaa.

Du kan læse hele artiklen fra Grenaa Bladet her.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

5. oktober 2018

Åbent hus i Lillerup Parken

Djursbos nye flotte seniorboliger på Vagtelvej i Rønde er nu så langt, at de første fire lejligheder kunne vises frem til et åbent hus-arrangement forleden.

Læs mere
23. august 2018

Fremtiden – Lige nu hos AAT

Vi inviterer indenfor til Lederne og Business Djurslands arrangement “Fremtiden – Lige nu” onsdag den 19. september 2018.

Læs mere
20. august 2018

Vender tilbage hver sommer

Hele sommeren har de to venner Lasse Bjerring og Stefan Hjortshøj været i gang med opbygningen af et hus i Grenaa, som nedbrændte sidste år. De har samtidig ageret ferieafløsere for vores mange tømrere. Både Lasse og Stefan er udlært hos AAT for et par sæsoner siden.

Læs mere