20. august 2018

Bedre kvalitetssikring med ny app

"Du behøver ikke være stor for at digitalisere."

Dagbladet Børsen har bragt en artikel om Aalsrode Tømrerfirmas nyudviklede digitalt kvalitetssikringsværktøj, hvor forretningsfører Tim Lundby forklarer, hvordan det sparer arbejdsgange og giver en bedre kvalitetssikring.

Tim udtaler blandt andet: "Vi har godt 60 biler, der kører i Østjylland. Og før skulle vores folk lave målinger og tage billeder, som de så sendte ind til kontoret, der ordnede informationerne i en traditionel filstruktur – måske i et tekstbehandlingsprogram. I det nye system sender håndværkerne dem direkte ud i skyen, hvor kontoret så bare skal finpudse tingene.”

Du kan læse hele artiklen fra Børsen her.

 

Også den lokale ugeavis Grenaa Bladet har skrevet om det nye system. Her fortæller Tim, hvordan AAT er blevet mere konkurrencedygtig, fordi app’en mere rationelt opsamler og deler de mange informationer.

"Tidligere skulle vores byggeledere bruge megen tid på at sammenstykke dokumentationen fra mange forskellige kilder. Nu er det indsamlet og arkiveret i skyen via en app på medarbejdernes smartphones og med et enkelt tryk, kan vi printe en fin rapport af høj kvalitet.

Det har reduceret vores tidsforbrug betydeligt og skaber en mere ensartet kvalitetssikring og dokumentation." App’en er udviklet i et samarbejde med Monosoft fra Grenaa.

Du kan læse hele artiklen fra Grenaa Bladet her.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere
7. november 2019

Tømrerentreprise på smukt bygningsværk

"Bederværket" er navnet på et spændende projekt, hvor vi har tømrerentreprisen. Aarhus Vand har investeret 67 mio. kroner i byggeriet af et nyt vandværk, som bliver en integreret del af Byparken i Beder syd for Aarhus.

Læs mere
4. november 2019

Undgå skimmelsvamp i boligen

Skimmelsvamp lever på overfladen af træ og andre organiske materialer. Det er en svampeform, du ikke ønsker at få ind i din bolig, da du kan blive syg af den. Heldigvis kan vi gøre en del for at forebygge angreb.

Læs mere