20. august 2018

Bedre kvalitetssikring med ny app

"Du behøver ikke være stor for at digitalisere."

Dagbladet Børsen har bragt en artikel om Aalsrode Tømrerfirmas nyudviklede digitalt kvalitetssikringsværktøj, hvor forretningsfører Tim Lundby forklarer, hvordan det sparer arbejdsgange og giver en bedre kvalitetssikring.

Tim udtaler blandt andet: "Vi har godt 60 biler, der kører i Østjylland. Og før skulle vores folk lave målinger og tage billeder, som de så sendte ind til kontoret, der ordnede informationerne i en traditionel filstruktur – måske i et tekstbehandlingsprogram. I det nye system sender håndværkerne dem direkte ud i skyen, hvor kontoret så bare skal finpudse tingene.”

Du kan læse hele artiklen fra Børsen her.

 

Også den lokale ugeavis Grenaa Bladet har skrevet om det nye system. Her fortæller Tim, hvordan AAT er blevet mere konkurrencedygtig, fordi app’en mere rationelt opsamler og deler de mange informationer.

"Tidligere skulle vores byggeledere bruge megen tid på at sammenstykke dokumentationen fra mange forskellige kilder. Nu er det indsamlet og arkiveret i skyen via en app på medarbejdernes smartphones og med et enkelt tryk, kan vi printe en fin rapport af høj kvalitet.

Det har reduceret vores tidsforbrug betydeligt og skaber en mere ensartet kvalitetssikring og dokumentation." App’en er udviklet i et samarbejde med Monosoft fra Grenaa.

Du kan læse hele artiklen fra Grenaa Bladet her.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere