20. august 2018

Bedre kvalitetssikring med ny app

"Du behøver ikke være stor for at digitalisere."

Dagbladet Børsen har bragt en artikel om Aalsrode Tømrerfirmas nyudviklede digitalt kvalitetssikringsværktøj, hvor forretningsfører Tim Lundby forklarer, hvordan det sparer arbejdsgange og giver en bedre kvalitetssikring.

Tim udtaler blandt andet: "Vi har godt 60 biler, der kører i Østjylland. Og før skulle vores folk lave målinger og tage billeder, som de så sendte ind til kontoret, der ordnede informationerne i en traditionel filstruktur – måske i et tekstbehandlingsprogram. I det nye system sender håndværkerne dem direkte ud i skyen, hvor kontoret så bare skal finpudse tingene.”

Du kan læse hele artiklen fra Børsen her.

 

Også den lokale ugeavis Grenaa Bladet har skrevet om det nye system. Her fortæller Tim, hvordan AAT er blevet mere konkurrencedygtig, fordi app’en mere rationelt opsamler og deler de mange informationer.

"Tidligere skulle vores byggeledere bruge megen tid på at sammenstykke dokumentationen fra mange forskellige kilder. Nu er det indsamlet og arkiveret i skyen via en app på medarbejdernes smartphones og med et enkelt tryk, kan vi printe en fin rapport af høj kvalitet.

Det har reduceret vores tidsforbrug betydeligt og skaber en mere ensartet kvalitetssikring og dokumentation." App’en er udviklet i et samarbejde med Monosoft fra Grenaa.

Du kan læse hele artiklen fra Grenaa Bladet her.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

27. juni 2019

Garage til fritidshuset

Makkerparret Mads og Nicolaj bruger en del af sommeren på at bygge en garage i et sommerhusområde. Se arbejdet her.

Læs mere
15. april 2019

Gode råd til din byggetilladelse

Er det nødvendigt for dig at søge om byggetilladelse? Læs med her.

Læs mere
12. april 2019

Nye projekter i støbeskeen

Det har været nogle spændende måneder med flere nye projekter godkendt, igangsat og færdiggjort. To af de projekter ligger i Hornslet og i Aarhus.

Læs mere