20. august 2018

Bedre kvalitetssikring med ny app

"Du behøver ikke være stor for at digitalisere."

Dagbladet Børsen har bragt en artikel om Aalsrode Tømrerfirmas nyudviklede digitalt kvalitetssikringsværktøj, hvor forretningsfører Tim Lundby forklarer, hvordan det sparer arbejdsgange og giver en bedre kvalitetssikring.

Tim udtaler blandt andet: "Vi har godt 60 biler, der kører i Østjylland. Og før skulle vores folk lave målinger og tage billeder, som de så sendte ind til kontoret, der ordnede informationerne i en traditionel filstruktur – måske i et tekstbehandlingsprogram. I det nye system sender håndværkerne dem direkte ud i skyen, hvor kontoret så bare skal finpudse tingene.”

Du kan læse hele artiklen fra Børsen her.

 

Også den lokale ugeavis Grenaa Bladet har skrevet om det nye system. Her fortæller Tim, hvordan AAT er blevet mere konkurrencedygtig, fordi app’en mere rationelt opsamler og deler de mange informationer.

"Tidligere skulle vores byggeledere bruge megen tid på at sammenstykke dokumentationen fra mange forskellige kilder. Nu er det indsamlet og arkiveret i skyen via en app på medarbejdernes smartphones og med et enkelt tryk, kan vi printe en fin rapport af høj kvalitet.

Det har reduceret vores tidsforbrug betydeligt og skaber en mere ensartet kvalitetssikring og dokumentation." App’en er udviklet i et samarbejde med Monosoft fra Grenaa.

Du kan læse hele artiklen fra Grenaa Bladet her.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Læs mere
17. december 2018

Et blik ind i Granparken

Nu er de første beboere rykket ind i Granparken i Ebeltoft. Det har været et mål, vi har arbejdet hårdt for. Nemlig at få de første 12 af 55 boliger klar til indflytning her op til jul.

Læs mere
5. oktober 2018

Åbent hus i Lillerup Parken

Djursbos nye flotte seniorboliger på Vagtelvej i Rønde er nu så langt, at de første fire lejligheder kunne vises frem til et åbent hus-arrangement forleden.

Læs mere