14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Vi har samlet lidt information om tre projekter, der starter op i 2020.

Åbyen i Grenaa

Vi har netop vundet et projekt i totalentreprise for boligforeningen B45 med Kuben Management som bygherrerådgiver. Her skal opføres 30 nye lejeboliger i Åbyen i Grenaa.

Lige nu er vi ved at få alle detaljer på plads, så vi er klar til opstart omkring sensommeren 2020. Efter planen skal byggeriet stå klar i slutningen af 2021.

Visualisering: B45 / Kuben Management

Diakonhøjskolen i Aarhus

I Aarhus opstarter vi nu opførslen af en tilbygning i hovedentreprise. Vi har fået til opgave at opføre nye undervisningslokaler for Diakonhøjskolen, som skal stå klar til efterårsferien.

Visualisering: Arkitekt, byggeøkonom mdb Gorm Nørmark-Larsen

Rådhusgården i Skanderborg

I Skanderborg er byggeriet af 45 lejligheder allerede i fuld gang. Vi har vundet tømrerentreprisen på projektet, hvor vi skal i gang med både udvendigt og indvendigt tømrerarbejde om få uger og frem til sommeren 2021. Det er Poul Pedersen A/S, der er hovedentreprenør på projektet, og bag projektet står bygherre Bach Invest og Laban Arkitekter.

Visualisering: BachInvest / Laban Arkitekter

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere