14. januar 2020

Året starter med nye projekter

2020 er heldigvis ikke et år, hvor vi kommer til at kede os. Vi ved allerede nu, at der kommer til at være godt gang i flere store projekter i både totalentreprise, hovedentreprise og tømrerentreprise.

Vi har samlet lidt information om tre projekter, der starter op i 2020.

Åbyen i Grenaa

Vi har netop vundet et projekt i totalentreprise for boligforeningen B45 med Kuben Management som bygherrerådgiver. Her skal opføres 30 nye lejeboliger i Åbyen i Grenaa.

Lige nu er vi ved at få alle detaljer på plads, så vi er klar til opstart omkring sensommeren 2020. Efter planen skal byggeriet stå klar i slutningen af 2021.

Visualisering: B45 / Kuben Management

Diakonhøjskolen i Aarhus

I Aarhus opstarter vi nu opførslen af en tilbygning i hovedentreprise. Vi har fået til opgave at opføre nye undervisningslokaler for Diakonhøjskolen, som skal stå klar til efterårsferien.

Visualisering: Arkitekt, byggeøkonom mdb Gorm Nørmark-Larsen

Rådhusgården i Skanderborg

I Skanderborg er byggeriet af 45 lejligheder allerede i fuld gang. Vi har vundet tømrerentreprisen på projektet, hvor vi skal i gang med både udvendigt og indvendigt tømrerarbejde om få uger og frem til sommeren 2021. Det er Poul Pedersen A/S, der er hovedentreprenør på projektet, og bag projektet står bygherre Bach Invest og Laban Arkitekter.

Visualisering: BachInvest / Laban Arkitekter

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

13. februar 2020

Tjek dit hus for stormskader

Allan, Bodil, Carl. Vi kan alle relatere til en storm, som har printet sig ind i hukommelsen. Hvis du har hus, kan du sikkert mærke, hvordan bekymringerne for diverse ødelæggelser allerede melder sig på banen, bare ved at tænke på det.

Læs mere
29. januar 2020

1- og 5-årsgennemgang af dit byggeri

Når du har været igennem et gennemgående byggeprojekt, er der ofte aftalt et eftersyn efter et og fem år. Vi bruger gennemgangene til at se nærmere på de mangler ved byggeriet, du som kunde eventuelt har opdaget.

Læs mere
18. december 2019

Flot familiebyggeri midt i Hornslets navle

I efteråret 2020 har du mulighed for at flytte ind i et lækkert familiebyggeri lige midt i Hornslet by, som vi lige nu er med til at bygge.

Læs mere