18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

   

Vi er klar til et
spændende år 2019!

Alle vores medarbejdere har været fuldt beskæftiget med gode opgaver, og der er kommet flere AAT’ere til.

Tømrere, nye lærlinge, en indretningskonsulent, byggeledere og en chauffør/vicevært. Dem møder du i det nye år. Samtidig har vi også haft praktikanter fra både folkeskolen og Den Jyske Håndværkerskole, som har haft deres daglige gang i AAT-trøjen.

 

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Du kan blandt andet se Onkel Toms Hus, komme inden for i Lillerup Parken samt se hvordan vi producerer elementer i vores nye hal.

 

Vi har allerede lige så fede og spændende opgaver på tapetet til 2019.

 

Følg med på vores Facebook- og LinkedIn-sider, hvor du får endnu flere historier fra projekterne løbende. Se et udpluk her:

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

9. september 2020

Ny fleksibel andelsby ved Aarhus

Det er os, der skal stå for byggeriet af den nye og fleksible andelsby ved Aarhus. Det er et spændende projekt, hvor de kommende ejere får både medindflydelse på deres bolig og mulighed for senere at bygge ud.

Læs mere
11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere