18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

   

Vi er klar til et
spændende år 2019!

Alle vores medarbejdere har været fuldt beskæftiget med gode opgaver, og der er kommet flere AAT’ere til.

Tømrere, nye lærlinge, en indretningskonsulent, byggeledere og en chauffør/vicevært. Dem møder du i det nye år. Samtidig har vi også haft praktikanter fra både folkeskolen og Den Jyske Håndværkerskole, som har haft deres daglige gang i AAT-trøjen.

 

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Du kan blandt andet se Onkel Toms Hus, komme inden for i Lillerup Parken samt se hvordan vi producerer elementer i vores nye hal.

 

Vi har allerede lige så fede og spændende opgaver på tapetet til 2019.

 

Følg med på vores Facebook- og LinkedIn-sider, hvor du får endnu flere historier fra projekterne løbende. Se et udpluk her:

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

25. november 2019

Møblement til en baggård

I efteråret har vi arbejdet på et stort udendørs møblement, som nu er blevet færdigmonteret. Det er opført i Ipé-hårdttræ i flotte former.

Læs mere
7. november 2019

Tømrerentreprise på smukt bygningsværk

"Bederværket" er navnet på et spændende projekt, hvor vi har tømrerentreprisen. Aarhus Vand har investeret 67 mio. kroner i byggeriet af et nyt vandværk, som bliver en integreret del af Byparken i Beder syd for Aarhus.

Læs mere
4. november 2019

Undgå skimmelsvamp i boligen

Skimmelsvamp lever på overfladen af træ og andre organiske materialer. Det er en svampeform, du ikke ønsker at få ind i din bolig, da du kan blive syg af den. Heldigvis kan vi gøre en del for at forebygge angreb.

Læs mere