18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

   

Vi er klar til et
spændende år 2019!

Alle vores medarbejdere har været fuldt beskæftiget med gode opgaver, og der er kommet flere AAT’ere til.

Tømrere, nye lærlinge, en indretningskonsulent, byggeledere og en chauffør/vicevært. Dem møder du i det nye år. Samtidig har vi også haft praktikanter fra både folkeskolen og Den Jyske Håndværkerskole, som har haft deres daglige gang i AAT-trøjen.

 

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Du kan blandt andet se Onkel Toms Hus, komme inden for i Lillerup Parken samt se hvordan vi producerer elementer i vores nye hal.

 

Vi har allerede lige så fede og spændende opgaver på tapetet til 2019.

 

Følg med på vores Facebook- og LinkedIn-sider, hvor du får endnu flere historier fra projekterne løbende. Se et udpluk her:

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

11. marts 2019

Veloverstået Forårsmesse i Grenaa

Vi var med, da Forårsmessen i Grenaa Idrætscenter løb af stablen den 9. og 10. marts.

Læs mere
17. december 2018

Et blik ind i Granparken

Nu er de første beboere rykket ind i Granparken i Ebeltoft. Det har været et mål, vi har arbejdet hårdt for. Nemlig at få de første 12 af 55 boliger klar til indflytning her op til jul.

Læs mere
5. oktober 2018

Åbent hus i Lillerup Parken

Djursbos nye flotte seniorboliger på Vagtelvej i Rønde er nu så langt, at de første fire lejligheder kunne vises frem til et åbent hus-arrangement forleden.

Læs mere