18. december 2018

2018: Et travlt og positivt år snart forbi

   

Vi er klar til et
spændende år 2019!

Alle vores medarbejdere har været fuldt beskæftiget med gode opgaver, og der er kommet flere AAT’ere til.

Tømrere, nye lærlinge, en indretningskonsulent, byggeledere og en chauffør/vicevært. Dem møder du i det nye år. Samtidig har vi også haft praktikanter fra både folkeskolen og Den Jyske Håndværkerskole, som har haft deres daglige gang i AAT-trøjen.

 

Vi har været i gang med alt fra villaer og sommerhuse til de helt store entrepriser på byggeprojekter. Her har vi samlet et udsnit af vores spændende projekter.

Du kan blandt andet se Onkel Toms Hus, komme inden for i Lillerup Parken samt se hvordan vi producerer elementer i vores nye hal.

 

Vi har allerede lige så fede og spændende opgaver på tapetet til 2019.

 

Følg med på vores Facebook- og LinkedIn-sider, hvor du får endnu flere historier fra projekterne løbende. Se et udpluk her:

 

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere
22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Læs mere