22. april 2020

1.500 kvm. trælasthandel i to etager

Siden uge 43 har der været gang i byggeriet af et godt 1.500 kvm. nyt domicil for XL-Byg i Roskilde. Processen har kørt planmæssigt, byggeleder og alle samarbejdspartnere er glade.

Vi kunne i forrige uge sætte punktum i et stort og spændende projekt, der har forløbet siden efteråret i uge 43. XL-Byg bestilte nye butikslokaler på godt 1.500 kvm. i to etager, og vi har stået for at bygge butikken op. Byggeleder Ole Stoffer har kun positivt at sige om projektet:

“Min mand havde sidste arbejdsdag på projektet forrige uge, hvor han afsluttede vores opgaver. Det hele er gået så godt og efter planen, også selvom corona-virusset kom ind over os til sidst. ” fortæller han og fortsætter:

“Vi var heldigvis så langt, da corona blev aktuelt, at én af mine mænd gik og lavede det sidste færdig på 14 dage,” forklarer byggelederen.

 

Solidt og stærkt samarbejde

Samarbejdet er ikke nyt, da vi tidligere har arbejdet sammen med Vesti Olsen.

“Det er en sag, vi har fået via en entreprenør, jeg tit har arbejdet sammen med, da jeg arbejdede som tømrersvend. Så det er et solidt og stærkt samarbejde, vi har.”

Placeringen på Sjælland har givet lidt ekstra køretid for byggelederen.

“Jeg skulle til Sjælland mindst en gang om ugen, men forhåbenligt giver det et godt afkast, nu når vi er færdige, og så kan det styrke vores samarbejde endnu mere,” forklarer han og fortæller om en fælles mentalitet:

“De er sjællændere, de er ikke københavnere, og de har det ligesom os i Aalsrode Tømrerfirma; et ord er et ord, og når man laver en aftale, så holder man den. Så det har været dejligt.”

 

Stort etagedæk i limtræ

Opgaven har været særlig, fordi det ikke er hver dag, håndværkerne får lov til at løse den slags.

“1.500 kvm. trælasthandel er jo ikke hverdagsopgaver for os. Vi har ikke stået for selve byggerierne af hallerne, men vi har bygget de 1.500 kvm. butik. Det er lidt finere snedkerarbejde, og man skal have lidt selvjustits på, hvad der er godt, og hvad der ikke er,” forklarer han.

Da butikken er i to etager, skulle der laves et kæmpe etagedæk i limtræ.

“Den ene dag kom der to hele lastbiltræk med limtræ til gulvkonstruktionen. Det har virkelig været spændende at få sådan nogle kæmpe konstruktioner til at gå op.”

Så byggelederen kørte meget glad hjem fra arbejdet på Sjælland.

“Mine fem mænd har fået så meget ros af alle andre entreprenører for deres samarbejdsevne, og deres måde at være løsningsorienterede på, og det går vi meget op i hos Aalsrode Tømrerfirma,” slutter han.

Nyt fra AAT

Følg også vores hverdag på facebook.com/aalsrodetoemrerfirma/

11. august 2020

Tre måder du kan betale for din byggeopgave

Det kommer ikke som en overraskelse, at byggefirmaet, der har udført et stykke arbejde hos dig, skal betales. Men måske har du ikke tænkt over, at der er flere måder at gøre det på. I princippet er der tre overordnede muligheder.

Læs mere
19. juni 2020

Lone og Martins drømmehjem

Helårshuset, med den fantastiske beliggenhed tæt på vand og skov i Skæring, skulle passe til området – det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt og have unikke detaljer. Kig med indenfor i Lone og Martins hjem.

Læs mere
18. maj 2020

Vi skal skabe en storbylandsby

Og hvad betyder så en storbylandsby? Det dækker over et boligområde, hvor “almindelige” borgere bor side om side med socialt udsatte. På den måde samles de to grupper i et fællesskab, og de kan derigennem støtte og integrere hinanden.

Læs mere