Tømrerarbejde udført i topklasse

Det får du hos AAT

Totalentreprise for private og erhverv

Radonmåling og radonsikring

Tag

Efterisolering

Renovering

Nybyggeri

Tilbygning og ombygning

Energioptimering

Facaderenovering

Nye vinduer og døre

Og meget mere...

 

Kunder hos AAT

Private

Erhverv

Landbrug

Offentlige

Boligselskaber og udlejere

 

Med respekt for håndværket leverer vores 100 håndværkere, byggeledere, tømrere og snedkere godt håndværk i alt tømrerarbejde – lige fra vinduet, der binder til den store totalentreprise. Du får tømrerarbejde udført af flittige hænder, der er skruet godt på.

Vi udfører primært tømrerarbejde på Djursland og i Aarhus, men vi har også husbyggeri og andre tømreropgaver i hele Jylland, på Sjælland og Fyn.

Du kan se et udpluk af vores opgaver og få en fornemmelse af vores høje kvalitet på vores referenceside. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Rådgivning i alt tømrerarbejde

Du taler med en fagmand, når du taler med os. Vi har over 100 års viden og erfaring inden for nybyggeri, tilbygninger, renovering af hus og sommerhus, erhvervsbyggeri og meget andet tømrerarbejde. Vi følger med tiden og er opdateret på den nyeste teknologi. Vi sørger for konstant at udvikle og dygtiggøre os, så vi ved, hvad vi taler om og kan rådgive dig i de absolut bedste løsninger.

Du kan regne med os som en loyal og troværdig samarbejdspartner i dit byggeprojekt.

Nybyggeri med kun én kontaktperson

Hvis du synes, det er uoverskueligt at holde styr på alle de håndværkere, kan du bruge os som totalentreprenør. Med os ombord har du kun én kontakt på hele dit nybyggeri eller ombygning af hus. Det giver overblik og ro, mens vi har styr på dokumentation, tidsplan og det endelige resultat. 

Tømrerarbejde med rette udstyr

Vi er af den overbevisning, at vi klarer enhver opgave bedst og hurtigst ved aldrig at gå ned på værktøjet. Vi råder over alt det udstyr, der skal til for at løse alt fra en lille opgave med at skifte et vindue til at varetage et nybyggeri, hvor der er brug for maskiner, afspærring, byggestationer og meget mere.

Med over 100 år på CV’et har vi masser af håndværkertraditioner. Men vi hviler ikke på laurbærene. Vi uddanner selv vore svende, og vi sætter en ære i, at vi alle kan håndværket til fingerspidserne — og så toptuner vi indsatsen med det rette gear, der også gør arbejdet lettere og sjovere.

Fair pris på tømrerarbejde i høj kvalitet

Vil du vide mere om, hvilket tømrerarbejde vi kan løse for dig i dit byggeprojekt? Ingen opgave er for stor og ingen for lille. Vi leverer godt håndværk i alle opgavetyper og -størrelser. Vi hjælper dig godt i gang og videre.

Du er velkommen til at kontakte din tømrermester direkte. Du finder kontaktoplysningerne her.

 

Tag fat i mig og hør mere. Jeg kommer gerne på et uforpligtende besøg.

Frank Sørensen
Byggeleder
Mobil: 40 42 18 88 
Mail: fs@aat.dk

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.