Totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise til erhvervsbyggeri

Har du et erhvervsbyggeri, du skal have løftet? Så er vi din professionelle samarbejdspartner, der hjælper dig med at gennemføre dit byggeprojekt i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise.

Vi har stor erfaring med erhvervsbyggeri til offentlig og privat erhverv, landbrug og boligselskaber.

Du får hjælp til alt fra nybyggeri af alle størrelser domiciler, lager- og produktionshaller til renovering og vedligeholdelse af alle typer erhvervsbygninger. Her kan du se en række referencer på de byggeprojekter, vi har løst.

Er du interesseret i at få opført en industrihal, kan du besøge vores dedikerede hjemmeside til det www.industrihallen.dk.

 

Stor kapacitet, faglighed og sikker styring i dit erhvervsbyggeri

Du kan få opført erhvervsbyggerier og løst byggeopgaver i enhver størrelse. Vi har en kapacitet, hvor vores mange fagfolk kan skalere op og ned på arbejdskraften alt efter tidsplan og omfang. Vi er et team på mere end 100 medarbejdere, hvor vores rutinerede byggeledere og tømrere kender de særlige forhold og krav, der stilles til erhvervsbyggeri.

Når du vælger os som tovholder til dit erhvervsbyggeri i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise får du mere end 100 års erfaring og viden på din byggeplads.

Samtidig får du en entreprenør, der ved hoved- eller totalentreprise tager faste, professionelle samarbejdspartnere fra andre faggrupper med sig, som er vant til at arbejde sammen på tværs.

Det er tømrermester Klaus Allermann, der står i spidsen for vores erhvervsbyggerier. Han har mange års specialiseret viden, erfaring og ekspertise inden for erhvervsbyggeri. Du får derfor overblik og sikker styring af både økonomi og byggeproces.

Skal vi tage del i dit næste erhvervsbyggeri enten som totalentreprise eller fagentreprise?
Kontakt tømrermester Klaus Allermann for et uforpligtende tilbud.

Klaus Allermann
Projektchef og tømrermester
Tlf.: 87 59 11 05
Mobil: 40 34 97 88 
Mail: kla@aat.dk

 

 

Se et udpluk af vores projekter her: