Arbejdsglæde i byggeriet

AAT med kun et ord

Ordet arbejdsglæde kom hurtigt på bordet, da vi skulle beskrive os selv med kun ét ord. Uanset om vi går på byggepladsen i fuld gang med en nyt byggeri, eller vi er hjemme på adressen i Aalsrode, er arbejdsglæde i vores tømrerarbejde et vigtigt fokuspunkt.

Arbejdsglæde og trivsel i byggeriet er et af de helt grundlæggende fundamenter i vores tømrerfirma. Vi skaber trivsel og arbejdsglæde ved altid at levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af; ved at gøre det rart og sjovt at gå på arbejde.

Den enkelte medarbejder bidrager med sine faglige evner på en ansvarlig, effektiv og stabil måde. Det sikrer et godt byggeri og arbejdsmiljø.

Ansvarligt – beslutningerne bliver i høj grad truffet af de enkelte teams ude på byggepladsen.

Effektivt – dialogen foregår direkte mellem kunden og de fagfolk, der udfører arbejdet. 

Stabilt – kollegerne kender hinanden og arbejder sammen i et positivt og tillidsfuldt samarbejde.

Du får positive tømrere til dit byggeri

Vi tager arbejdsglæden med ud til hver enkel byggeprojekt. Det gør vi ved at give den enkelte medarbejder mulighed for at bidrage med sine faglige evner, hvilket giver selvtilliden og motivationen et boost — og det smitter af på dit byggeri.

Oplev selv arbejdsglæden

Du er velkommen til at kontakte din AAT tømrermester, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi skaber trivsel i hverdagens byggeri. Vores medarbejdere på byggepladserne er også altid klar på at fortælle, hvad arbejdsglæde betyder for dem, og hvordan de omsætter den i dagligdagen.

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Vi er altid modtagelige for uopfordrede jobansøgninger.

Send din jobansøgning til os, og ring også gerne til Bo Allermann på tlf. 40 36 17 96, hvis du har spørgsmål til en stilling.

 

Du kan også få en forsmag på vores arbejdsglæde på vores facebookside.