Klar til nybyggeri med AAT-gruppen?

Ønsker du et moderne hus? Skal det være et nybyggeri eller en kærlig omgang til din nuværende bolig?

Eller ønsker du en ny industrihal til din virksomhed?

Vi har en oprigtig passion for nybyg og renovering, og den dyrker vi i flere sammenhænge under paraplyen AAT-gruppen. Det er her, du kan få gang i dit byggeri, hvad enten det drejer sig om at bygge nyt hus eller blot indsætte et nyt, moderne køkken.

Vi er både ejer af Industrihallen og AAT Ejendomme, medejer af Tvis Køkkener i Grenaa og partner i Albohus. Det er din sikkerhed for, at vi koncentrerer os 100% om at skabe dit moderne hus eller halbyggeri ud fra alle tidssvarende perspektiver.

 

Fleksibelt og nøglefærdigt halbyggeri med Industrihallen

Vi står bag Industrihallen, som bygger nøglefærdige haller med minimalt vedligeholde til industri.

Du får en enkel og overskuelig byggeproces, hvor du har én kontaktperson, der har overblikket og er løsningsorienteret.

Vi arbejder i et samlet team med faste samarbejdspartnere.

www.industrihallen.dk

Få skræddersyet dit køkken med Tvis Køkkener Grenaa

Som medejer af Tvis Køkkener i Grenaa kan vi sikre dig skræddersyede løsninger til både køkken og bad, når du renoverer eller er i gang med et nybyggeri.

Du finder vores udstilling med køkken og bad til det moderne hus på Trekanten i Grenaa. Her står  vores indretningskonsulenter klar til at inspirere dig. Vi besøger dig naturligvis også gerne hjemme i din bolig, hvor vi tilbyder gratis opmåling.

www.tvis.com

Nybyggeri til helår og fritid — partner i Albohus

I Albohus er vi fem partnere med Byg Garanti, der står klar til at bygge nyt hus for dig.

Vi bygger både helårsboliger og sommerhuse, og vi tager gerne hovedentreprisen på dit nybyggeri, så du kun skal forholde dig til én kontaktperson. Vi er din ekspert og samarbejdspartner under hele byggeriet.

Byg nyt funkis, klassisk, minimalisme, kube, længe, vinkel osv. i et moderne afsæt tegnet af kompetente arkitekter og udført af fagligt kompetente håndværkere.

Vi realiserer de idéer, som du har om dit nye hjem.

www.albohus.dk

AAT Ejendomme — udlejning, salg og køb

Vi har en finger på pulsen i lokalsamfundets byggeprojekter. AAT Ejendomme er vores afdeling for udlejning, salg og køb af grunde og bygninger på Djursland.

Vi råder over byggegrunde samt moderne huse, lejligheder og erhvervslejemål primært i Grenaa-området, Trustrup og Kolind.

Læs mere om AAT Ejendomme her.